torsdag 2. mai 2019

Velkommen skal du være

Hei og velkommen skal du være. Takk for at du tok deg tiden til å komme innom.  Planen er at jeg kommer til å skrive om Microsoft Teams. Jeg har gjort det ganske lenge men føler at tiden er å komme med en norsk blogg.
Microsoft Teams er i stadig forandring. Det er skjer hele tiden en del rundt produktet. Nye ting skjer hele tiden. Selv har jeg jobbet med Teams i snart 2 år og sett hvilken utvikling som er skjedd på denne tiden.
Før jeg begynte å jobbe med Teams var jeg som mange andre innom OCS, Lync og Skype for Business, men jeg som mange andre ser at markedet endrer seg og mye om dagen er snakk om sky, sky og atter sky. Alle skal i sky. Fint for meg da jeg jobber som konsulent innenfor sky.

Så velkommen skal du være. Og er det noe du lurer på ta gjerne kontakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tendfor - En aktør å regne med

Nyhet i forbindelse med Sentralbord - Kundesenter  Jeg har tidligere skrevet en LinkedIN dokumentasjon som omhandler sentralbord løsninger f...