torsdag 7. november 2019

Private kanaler og litt annet (mine tanker om ting og tang)

En av de store sakene på Ignite 2019 som fortsatt pågår er dette med private kanaler i et Teams rom. Så la oss begynne med det.
Her har jeg opprettet et demo rom i Teams
Så velger jeg ADD Channel
Da begynner det å skje saker
Så velger jeg Private og legge til medlemmer
Da ser det ut som dette
Da er dette på plass og vi har laget privat kanal inne i Teams rommet.

Sentralbord og sånt

Det er mange der ute som snakker om at løsninger for sentralbord og callcenter for Teams ikke finnes enda, men at løsningen da er operatør basert sentralbord fra Telia/Phonero eller Telenor. Vel for en stund siden hadde disse rett, men nå tror jeg operatørene bør begynne å oppdatere seg litt. Competella har levert sentralbord og kundesenter løsninger til Skype for Business, og på Ignite 2019 har de med seg en beta på Competella sentalbord for Teams. 
Men det finnes også andre som har kommet langt. Landis Techonogies har jeg omtalt tidligere at har lagt ut en video der de viser denne funksjonaliteten. 
Men det finnes og andre løsninger. Her hvor jeg jobber er vi gang med å teste ut en løsning som er 100% sky, passert i O365. Elegant å sette opp og med funksjonalitet i bøtter og spann.
Hvorfor skal man velge en løsning fra telefonileverandørene og når man bytter leverandør så må også sentralbordet eller kundensenteret settes opp på nytt og ny runde med opplæring.
Er det ikke da bedre og smartere å velge en løsning der man er operatøruavhengig? I min verden er dette smart.
Hvorfor skal man kjøpe også siptrunker til Teams via direct routing, nå man ender opp må leie inn noen som må hjelpe deg med å migrere fra Skype onprem til Teams?. Er ikke alle teleoperatører som innhar denne kompetansen.
Så hvorfor enkelt ikke kjøpe alt fra en leverandør om har kompetansen på sentalbord, siptrunk, kundesenter og hele O365 med Azure.
Vel da bør du ta en prat med meg så skal kan jeg gjerne komme å gjøre en demo og vise muligheter. Vi er veldig glad i sky og det jeg driver med er 100% sky og du som kunde får en løsning der jeg og mine kollegaer tar oss av alt fra A til Å.

Hører gjerne fra deg om du vil vite mer. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tendfor - En aktør å regne med

Nyhet i forbindelse med Sentralbord - Kundesenter  Jeg har tidligere skrevet en LinkedIN dokumentasjon som omhandler sentralbord løsninger f...