onsdag 8. april 2020

WFH - fortsetter en stund til

Det er klart at vi skal fortsette med Work from Home en stund til. Dette gir for mange utfordringer, som brakkesyke, mangel på evne til å komme ut treffe kunder og kollegaer.
Men det gjøres mye bra rundt i mange bedrifter.

  • Fredagspils for de som ønsker via Teams
  • Middag med venner over FaceTime
  • Vi tar en GT via Facebook Live
  • Treffer naboen på balkongen og tar en prat

Selv skal jeg denne onsdagen på Fredagspils på en onsdag med Kahoot. Alt kjør via Teams hvor jeg er Quizmaster for anledningen. 

Men det skjer mye i bransjen også, selv om man sitter på hjemmekontor i allefall til en bit ut i mai måned. 
I dag kom jeg over via Twitter følende nyhet. Teams for familien via avisen M3. Linket via nettsiden TeamsSWE.se 
Dette er noe som blir spennende. Er dette døden for Skype private. Er det hit man skal på privaten. Mange snakker om at Teams skal kunne chatte med Skype private men pr nå ikke fra den tenant som jeg har, men det kommer.
Det samme gjør endring av bakgrunn. Det blir ikke bare blur lenger. Palmer med mer kommer. For mange er det viktig. Og i disse tider hvor vi alle sitter hjemme å jobber så blir enda viktigere. Stort sett når jeg bruker video så har jeg et Huddly kamera, da kjører jeg stortsett med blur bakgrunn. Dette for at familien har litt krav på privatliv. Med andre ord jeg sitter ikke på et kontor å jobber.

Hva er nytt i Teams, følg med her: Hva er nytt i Teams

Da er det snart påske så kommer jeg tilbake med en ny blogg om ca 1 uke. Ha en fin trykk tid der ute.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Klar for Copilot sa du?

 Klar for Copilot sa du? For noen dager siden kom NTNU sin Funn rapport skrevet på oppdrag av datatilsynet. Det er så langt veldig mye inter...