onsdag 22. januar 2020

Trio8800, Teams og NIC2020

Så var det på tide igjen. Den siste uken har jeg vært rimelig opptatt med prosjekt jobbing. Så det å følge med på alt som skjer blir noe jeg gjør på toget eller når jeg har tid.
Noe av det jeg ser som er en trend i tiden, er at mange ønsker å ta med seg Poly Trio 8800, da gjerne med kameraløsning som de har hatt på Skype for Business hvor de gjerne har visual+ basert løsning. Dette fungerer utmerket på Skype for Business, men på Teams får ikke med deg video.
Så hva gjør vi for å løse dette?Det er veldig enkelt. Sett opp en SBC med SIP registrar hvor du allerede har telefoni og direct-routing. Ta kontakt med meg så kan du få vite hva det koster og hvordan vi kan løse dine utfordringer.
Sett møterommet i Generic Mode. Oppgraderer til siste versjon fra Poly. Den finner du her.
Når så denne er oppgradert, så må du rulle ut Poly Pass Through Software til alle klienter finner du og her. Vær obs at denne finnes kun for Windows 10.
Da bruker man PC med Teams som klient, og ikke minst Poly Trio som lydenhet og telefon enhet i møterommet og selvfølgelig med video alt man trenger.
Tilkobling gjør man via USB.

NIC2020 i Oslo 6-7 februar Oslo Spektrum

Visste du at min arbeidsgiver blinQ er med på sponsor siden her. Det betyr at jeg kommer til å være der sammen med mange andre fra blinQ. blinQ bidrar også med foredragsholder i min gode kollega Michael Arntzen. Og selvfølgelig skal vi stand der. Så da håper jeg at du kommer dit. Så kan vi ta en prat og kankje en demo av Telefoni i Teams, SBCaas og Tendfor sin sentralbord løsning.

Det var alt for denne gangen. Så håper jeg du kommer tilbake hit å leser videre.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tendfor - En aktør å regne med

Nyhet i forbindelse med Sentralbord - Kundesenter  Jeg har tidligere skrevet en LinkedIN dokumentasjon som omhandler sentralbord løsninger f...