tirsdag 15. juni 2021

Nye produkter rundt Teams enheter

 Det er de siste dagene og ukene kommet en masse nye produkter. Jeg er så heldig at jeg får gjerne disse inn til meg og da må jeg gjøre en test. Samtidig får jeg vite hva som kommer og her vi som er litt mer enn middels glad i dubeditter mye å glede seg over.

Først ut er:


Poly Studio P5

Dette er et webkamera på USB-A som gjerne settes over skjermen. Dette er rett og slett et webkamera i all sin enkelhet.

 En ting som jeg synes er bra med det er at du har mulighet til å koble inn USB dongle til headsettet ditt. Det er første gangen jeg ser. Bra tenkt med tanke på at antall usb kontakter ofte er begrenset.


Dette gir et min mening gode opplevelser også med tanke på at vi kanskje sliter med antall porter til tastatur, kamera, og hodesett. Godt løst.

En annen ting som er bra synes jeg er kameraet kan flippes rundt 360 grader.

Ser vi litt på spesifikasjonene så kan nevnes:

      ·         1080P Full HD
·         Autofokus med 4X zoom
·         Teams og Zoom sertifisert
·         Innebygget mikrofon 1 stykk
·         Windows 8.1 og 10, MAC OS X Versjon 10.7 eller nyere
·         USB 2.0 støtte
·         Kompatibel med de fleste applikasjoner  som støtter USB/UCV standard

Med andre ord et godt kamera.  Personlig mener jeg dette er såpass bra at jeg gir det Terningkast 5

Det neste jeg lyst til å nevne er Poly LENS

Poly Lens

Så må du som bruker av disse nye Poly enhetene ta i bruk Poly Lens. Denne er sånn jeg har oppfattet det erstattet Plantronics HUB.  Denne finner du her: http://www.poly.com/lens

Så for mitt vedkommende har jeg nå følgende Poly enheter fra LENSSom dere som kjenner til Plantronics HUB, så vil dine «Poly» enheter komme her. Du vil sette opp enheten for deg sånn som du ønsker. Både med tanke på språk, elementer som ønsker at din enhet skal ha og ikke minst kunne gjøre oppdatering av software på den.Dette er hva det handler om. Denne finnes også som service som heter Poly Lens Service som er cloud admin av dine Poly enheter. Les mer på linken litt høyere opp i denne artikkelen. 

Det siste produktet jeg må nevne er for små og personlige møterom eller som i mitt vedkommende 

Poly Studio P15

Den andre enheten jeg fikk inn var Studio P15. Dette er kamera med innebygget høyttaler og mikrofon. Dette er for å sette på skjermen og ikke minst så benytter den versjonen jeg fikk USB-C for å koble til PC.

Som kamera vil jeg si det leverer. Veldig bra. Og ikke minst at du kan ha den som en møteroms enhet. Her er det også veldig bra. Det at den også benytter seg Poly Lens for å gjøre administrasjon av enheten er bra

Med funksjonalitet som Tracking på tale og at kamera følger deg er kult. At det er Teams og Zoom sertifisert er veldig nice.

Det å kunne gjøre endringer på selve oppsettet i LENS og kunne se endringene du gjør på kamera delen settes pris på.

I følge de jeg har hatt møte med i dag, har lyden vært bra i Teams men det er fortsatt litt romklang. Det å ha funksjonalitet som NoiceBlockAI som tar bakgrunnstøy er bra og anbefales å skru på dette.


Det krever også at du har på min enhet USB-C og ikke minst strøm. Kabelen til USB-C er litt kort kunne godt ha vært en meter lengre om jeg skal komme med en mangel ved dette.

Jeg har også testet dette sammen med Poly Focus-2 og da sier jeg som min kollega sa det. Da ble jaggu lyd og bilde perfekt.

Noen spesifikasjoner som kan være greit på vite om:

      ·         4K Ultra HD
·         Ekstern strømforsyning
·         4X Zoom
·         Teams og Zoom sertifisert
·         USB 2.0/3.0/3.1
·         Poly NoiceBlockAI teknologi
·         Poly Acoustic Fence teknologi
·         Tripod Ready (kunne brukes på stativ)
Dette produktet vil jeg gi basert på de tester jeg har gjort fra mitt hjemmekontor, terningkast 5 til 5+.

Det er også andre produkter på vei. Fra Yealink kan det nevnes nye Teams telefoner, nye hodesett som kablet og ikke minst at de nå fått inn tracking på sine kameraløsninger.  Sjekk gjerne ut Yealink sine websider for hva som har skjedd der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Klar for Copilot sa du?

 Klar for Copilot sa du? For noen dager siden kom NTNU sin Funn rapport skrevet på oppdrag av datatilsynet. Det er så langt veldig mye inter...